Stagiair aan het woord: Lennart Smit

Eyeline Magazine biedt jonge talenten graag de kans om zich verder te ontwikkelen. Onlangs is de stagiair Marketing en Communicatie, Lennart Smit, aan de slag gegaan met zijn afstudeerstage bij Eyeline Magazine. Wat doet hij precies? Lennart stelt zich voor!

Ik ben Lennart, 22 jaar en ben stagiair Marketing/Communicatie bij LT Media.

Ik ben deze stage begonnen vanuit mijn studie Communicatiewetenschap op de Radboud Universiteit Nijmegen. Drie dagen in de week werk ik mee binnen het bedrijf en probeer zo op verschillende vlakken nieuwe dingen te leren. Zo houd ik me bezig met de webredactie van LT Media, maar ben ik ook bezig met de marketing en branding van het bedrijf. Dit houdt in dat ik onder andere verslagen van beurzen schrijf, social media pagina’s beheer en wekelijks nieuwsbrieven maak.

Ik zie LT media als een ideale plek om mijn stage te doen. Je wordt hier meteen goed opgevangen en de sfeer is erg ontspannen wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Verder word ik goed begeleid, wat er voor zorgt dat ik weet wat mijn taken zijn. Het leuke aan het werk is dat het per dag varieert en je dus niet continu met hetzelfde bezig bent.