Giovanni Vitaloni is de nieuwe voorzitter van ANFAO

De nieuwe leiders van de Italiaanse Confindustria zijn gekozen. In het vierjarige programma van het nieuwe voorzitterschap staan lokale connecties, betrokkenheid en innovatie centraal.

De Associazione Nazionale Fabbricanti Articoli Ottici (ANFAO) heeft de personen gekozen die de komende vier jaar de Confindustria zullen leiden. Op de algemene vergadering, die werd gehouden in het Italiaanse Belluno, werd Giovanni Vitaloni gekozen als nieuwe voorzitter, waarbij hij ook het voorzitterschap van MIDO op zich neemt.

Bestuur

Het nieuwe bestuur, dat hem in zijn rol zal ondersteunen, werd ook gekozen: Paolo Pettazzoni, Renato Sopracolle, Lorraine Berton, Nicola Del Din (vicevoorzitter) en Cirillo Marcolin (vorige voorzitter).

Giovanni Vitaloni

De 49-jarige Giovanni Vitaloni heeft al dertig jaar ervaring binnen de industrie. Voorheen was hij de vicevoorzitter van de MIDO, en is de directeur van Nico-design. Hij neemt het stokje over van Cirillo Marcolin. Hij is blij dat zijn rol wordt overgedragen aan Giovanni, aangezien hij als vicevoorzitter altijd een goede en ondersteunende rol heeft vervuld voor Cirillo.

“We zullen eraan werken om onze leden nog beter te begrijpen, gebaseerd op onze vier kernwaarden: transparantie, betrokkenheid, innovatie en kwaliteit”. Dit is in de notendop het plan van de nieuwe voorzitter.

MIDO

Het debuut van de voorzitter zal plaatsvinden 23 t/m 25 september plaatsvinden in Florence. Vervolgens zal in 2018 de MIDO de eerste internationale beurs voor Giovanni als voorzitter zijn.

Meer informatie

www.confindustria.it