Frank and Lucie, meer dan een bril alleen

Kant en klare leesbrillen zijn echte omzetmakers in iedere optiekzaak. Frank and Lucie leesbrillen passen bij uw zaak als u houdt van een mooi gemaakt acetaat montuur met prima leesglazen.

De leesbrillenmarkt is groeiende en daar kunt u van meeprofiteren.

Er zijn drie zeer commerciële uniseks Frank and Lucie modellen in de twee beste kleuren verkrijgbaar; zwart en havanna. De brillen worden geleverd met een luxe, zacht etui en een aflevertasje. Ook is er een exclusieve presentatiedoos verkrijgbaar.

Over Frank and Lucie

Frank Seemore is een gepensioneerde brildesigner. Toen zijn vrouw Lucie en haar vriendinnen bleven klagen over de kwaliteit en modellering van kant en klare leesbrillen, besloot hij zelf maar weer aan de tekentafel te gaan zitten. En met resultaat. Lucie dolblij en Frank draagt ze zelf ook graag.

Er zijn drie modellen, de Eyebrow, de Eyeball en de Eyecon. Alle drie voor hem en haar. The Reading Company is een betrouwbaar bedrijf, biedt goede service en geeft online ondersteuning via alle social media.

Meer dan een bril alleen

Wist u dat je bij Frank & Lucie naast de brillen, ook verschillende gadgets van Frank and Lucie aan de klant kunt meegeven?

Zo krijgt de koper haar of zijn Frank and Lucie met een fantastisch brillenzakje, dat tevens een handig poetsdoekje is, een rolletje heerlijke pepermuntjes, een designpotlood en dat alles weer in een heel leuk kadotasje.

Frank and Lucie is namelijk een echt concept. Je klant koopt meer dan een bril alleen.

The Reading Company vindt samenwerking heel belangrijk. “Voor u geldt dat wij de perfecte service leveren, uiteraard een goede marge en ondersteuning. Zo zult u als dealer op de website www.frankandlucie.nl vermeld worden, zullen we u op Instagram hashtaggen en op facebook benoemen.”

Meer informatie

www.frankandlucie.nl

info@thereadingcompany.nl