Amélie Morel verkozen tot voorzitter van Silmo

De Raad van Bestuur van de Silmo Association, de oprichtende eigenaar van de tentoonstelling Silmo Parijs, heeft Amélie Morel unaniem gekozen als de nieuwe voorzitter van Silmo Parijs.

De communicatiedirecteur van het bedrijf Morel, Amélie Morel, zal het voortouw van dit belangrijke optiek- en brillenevenement, dat dit jaar overigens haar 50ste verjaardag viert, nemen.

Amélie Morel kreeg een blijk van vertrouwen van het bestuur van Morel, om haar werk bij Silmo voort te zetten. Het werk werd voorheen uitgevoerd door Philippe Lafont, die afgelopen maart plotseling overleed.

Gesteund door een betrokken en hecht team, zal Silmo Parijs hard werken om alle geïnitieerde projecten te voltooien: 

– Het vieren van de 50ste verjaardag de optiek en brillen tentoonstelling;

– Het leveren van constructieve innovaties op de tentoonstelling, om zo te garanderen dat de beurs op het snijvlak van de marktontwikkelingen blijft;

– Voldoen aan de verwachtingen van de exposanten en bezoekers, en nog beter zijn in termen van business, gezelligheid, creativiteit, opleiding en innovatie.

Aan het einde van de vergadering met de Raad van bestuur gaf Amélie Morel een verklaring: “Deze nominatie betekent een eer voor de familie Morel, en voor mij in het bijzonder. Het is een veeleisende taak, die Philippe vervulde met een uitstekende toewijding en professionaliteit. Het vertrouwen en de steun van alle leden van de Raad van Bestuur zal me in staat stellen om verder te gaan op het pad geïnitieerd door Guy Charlot en ervoor te zorgen dat Silmo Parijs handhaaft haar positie in de voorhoede van de grote internationale optiek en brillen tentoonstellingen.”.

Wij wensen Amélie Morel veel succes!