Kijk de aftermovie van Rodenstock in de Porsche fabriek

Bekijk de aftermovie van Rodenstock, die ruim 50 Porsche Design Eyewear opticiens uit de Benelux meenam naar de Porsche fabriek in Leipzig.

Porsche roept bij velen mooie emoties op. De snelheid en het geluid van de motor geven een adrenalinekick, laten de knieën knikken en de hartslag versnellen. Allemaal redenen voor een exclusieve trip naar de Porsche fabriek in Leipzig. Naast een bezoek aan een van de meest geavanceerde fabrieken ter wereld, maakte de enthousiaste groep testdrives op het Leipzig racecircuit in diverse Porsches.

Tijdens de fabriekstour kregen de opticiens een kijkje achter de schermen van het productieproces van onder ander de Porsche Cayenne, Panamera en de Macan. De veeleisende wisselwerking tussen mens en machine maakte veel indruk. De timing van het productieproces is tot op de seconde nauwkeurig, zoals je mag verwachten van een sportautofabrikant. Daarnaast hadden ze perfect zicht op het hele circuit vanuit het circuit control station. Na de lunch was het dan echt tijd om het circuit op te gaan voor een testrit in een van de vele Porsches.

Naast het rijden op een FIA-gecertificeerd on-road circuit, waar de Porsches 911 tot de limiet getest konden worden, werd er ook in een Cayenne gereden op de off-road tracks. Met gemak werden steile hellingen tot 80% op- en afgereden, ruig terrein verkend en een duik in de 100 meter lange watergreppel genomen.

Nieuwsgierig naar de beelden? Alle avonturen zijn vastgelegd in deze aftermovie!

 

Meer informatie

www.rodenstock.be