SEED 1dayPure Moisture – ondersteun uw zicht met Japanse kwaliteit

Unieke daglens vervaardigd uit het nieuwe SIB materiaal en gehydrateerd in saline verrijkt met zeewier extract (algine zuur). Deze daglens is verkrijgbaar in een sferische, torische en multifocale variant.

  • SEED 1dayPure Moisture heeft in de huidige markt het grootste sferische bereik, namelijk van +8.00 t/m -16.00.
  • Torische variant verkrijgbaar in cilinders -0.75/ -1.25/ -1.75 en -2.25.
  • Multifocaal op basis van center distance en in twee addities leverbaar.
  • Algine zuur is een natuurlijke vocht inbrengende stof die wordt gewonnen uit zeewier, zoals Kelp of Wakame. Het trekt vocht aan in de ogen van de patiënt en houdt traanvocht op het oppervlak van de lens. Dit natuurlijke polymeer is geformuleerd in de saline voor optimaal comfort gedurende de hele dag.
  • “SIB” staat voor SEED Ionic Bond en zorgt voor biocompatibiliteit. Elk paar SEED 1dayPure Moisture contactlenzen is gemaakt van origineel “SIB” materiaal dat zowel positieve als negatieve ionen bevat, wat resulteert in elektrische stabiliteit. Deze stabiliteit zorgt ervoor dat het geen stof en viezigheid aantrekt.
  • Mooie bijkomstigheid is dat standaard er 2 extra lenzen in een doosje zitten. Dit zorgt ervoor dat als een patiënt een daglens stuk maakt ze er altijd een reserve lens hebben.

Support your vision with Japanese quality.

SEED 1dayPure Moisture Lenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Fabrilens. Wilt u ook een unieke daglens kunnen aanbieden aan uw patiënten? Of meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op: +32 3 877 44 00 of kijk op www.fabrilens.shop