Oté Optics en Oté Pharma

Al meer dan 38 jaar is Oté actief met de verkoop van contactlensvloeistoffen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een bedrijf met hyper moderne uitvul-fabriek en verkoop van oogzorgproducten in meer dan 50 landen wereldwijd. Gevestigd in het Brabantse Uden heeft Oté de filosofie om ideeën, mensen en mogelijkheden samen te brengen met als doel zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren in het belang van haar klanten.

Oté bestaat uit twee bedrijven: Oté Pharma is het productiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de productie van contactlensvloeistoffen en oogdruppels. Oté Optics is het verkoopbedrijf dat zich met unieke producten en diensten op de wereldwijde optiekmarkt concentreert. Als dé specialist voor optiek-ondernemers “in the world of vision” is Oté Optics u graag van dienst.

WHAT YOU NEED in the world of vision

Uw strategie en ideeën vertalen ze graag in producten. Door hun grote productassortiment, flexibiliteit en korte lijnen zijn zij maximaal in staat het product te maken dat passend is binnen uw behoefte en die van uw klanten.

TOGETHER in the world of vision

Samen met u proberen ze een gemeenschappelijk doel te bereiken gedurende een lange termijn. Dat doel bepaalt u. Oté ondersteunt en adviseert daarbij waar mogelijk. Dat doen ze altijd op basis van wederzijds vertrouwen, gelijkwaardigheid en oprechtheid.

DIFFERENT in the world of vision

Anders dan u misschien in eerste instantie verwacht, gaat het Oté niet alleen om targets, Excel sheets en financiële resultaten. Zij doen het graag anders en investeren in een duurzame relatie vol creativiteit, vernieuwingen en plezier. Wat wilt u? Wanneer al deze ingrediënten aanwezig zijn, volgen alle andere zaken ook vanzelf.

Persoonlijk contact

Oté Optics is ervan overtuigd dat het samenwerken aan een gemeenschappelijk doel, op de lange termijn voor beide partijen het beste resultaat oplevert. De klant van Oté bepaalt dat doel en zij adviseren en ondersteunen daarbij waar mogelijk. Op deze manier werken jullie samen aan een gezonde relatie met het grootste succes.

Meer informatie

Voor meer informatie kijkt u op de website: www.ote.nl

Heeft u specifieke wensen? Wilt u een keer sparren? Bent u geïnteresseerd in de producten of een eigen label? De Sales Manager Benelux komen graag een keer bij u langs.

Paul Peters: +316 204 38 309 (rechts op foto)

John van den Bosch: +316 250 16 378 (links op foto)

Of stuur een e-mail naar: info@oteoptics.nl