ContacZ contactlenzen – Wie is ContacZ eigenlijk?

ContacZ levert contactlenzen exclusief aan optiekzaken en contactlenspraktijken in Nederland en België. Internetvrij en onderscheidend door de mogelijkheid van uw eigen private label van disposable contactlenzen. Daarnaast gaan zij verder waar anderen ophouden door het leveren van hogere sferische sterktes en hogere cilinders, meer parameters en diameters voor maandlenzen. Maar ook 3 maand en jaarlenzen.

“One size fits all “ is niet altijd de oplossing. Soms mist u net die ene kromming of net die ene diameter. En als u hem dan vindt is deze dan ook als maandlens leverbaar? Bij ContacZ kunt u het vinden. Wat dacht u van een drietal succesvolle type multifocale torische maandlenzen. Leverbaar in diverse krommingen in zowel Center Near als Center Distance uitvoering. Standaard – en als receptlens leverbaar. En dat tot en met cilinder 3.75 !

Specialiseren en onderscheiden, daarvoor bent u bij ContacZ aan het juiste adres.

Wie is ContacZ?

ContacZ is opgericht door René Zwanenburg vanuit de gedachte om in een steeds sneller veranderende optiekmarkt onderscheidende producten internetvrij, tailor made en als private label aan te bieden. Het wordt steeds belangrijker in deze tijd om u als opticien/contactlensspecialist te onderscheiden.

Het als partner samen uw lange termijn visie van de optiekzaak en of contactlenspraktijk realiseren is een van de missies van ContacZ.

Waar staat ContacZ nog meer voor?

ContacZ staat voor het op tijd leveren van hoge kwaliteitsproducten, het geven van de allerbeste service en het geven van technische ondersteuning en advies zowel telefonisch als online.

Wie is René Zwanenburg?

René is begonnen als opticien maar hij heeft ook gewerkt als optometrist en contactlensspecialist. Dit bij zowel een particuliere keten als bij een particuliere optiekzaak in midden/hoog segment. Vanuit de optiekzaak heeft hij 10 jaar geleden de switch gemaakt naar de industrie. Hier heeft hij gewerkt als accountmanager en daarbij gaf hij ook aanpastechnische adviezen en ondersteuning. Daar heeft hij zichzelf met name verder gespecialiseerd in de sales- en accountmanagement.

De laatste twee jaar heeft René zich verder gespecialiseerd in relatiemanagement. Samen delen en realiseren van de lange termijn visie van uw optiekzaak en of contactlenspraktijk, groeien in volume en omzet, en samen als partners succesvol zijn, daar staat René voor. Bovendien is hij naast leverancier, ook een ervaren gedegen sparringspartner. Het leveren van 6 of 30 packs alleen is niet meer voldoende om uw klant aan u te binden.

Nieuwsgierig?

Voor het complete programma maakt René Zwanenburg graag een afspraak met u. Maar u kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op de website www.contacz.nl.

U kunt per e-mail of telefonisch contact met René opnemen.

E: rene.zwanenburg@contacz.nl

T: 00316 4634 7968