Vision Company: nog meer stock, nog meer mogelijkheden

Vision Company staat bekend als verdeler van optoVision-glazen. Door deze samenwerking kan Vision Company een grote range aan stockproducten garanderen. Vandaag besteld morgen in uw zaak.

Tot op heden was er een grote stock range aan 1.5 ; 1.6 en 1.67 producten met hardingslaag, ontspiegeling, super hydrofobe ontspiegeling of backside ontspiegeling. Aangezien de bescherming van onze ogen tegen blauw-violet-licht uitermate belangrijk is, verwelkomt Vision Company de HSET-Lotus-blue-ontspiegeling in ons stockgamma. De lichte blauwe restreflex zorgt ervoor dat dit een esthetisch glas is, perfect voor dagelijks gebruik in deze multimedia-maatschappij. Voor elke brildrager die veel met de computer, iPad of iPhone werkt en bovendien snel geholpen wil worden aan een scherpe prijs, is dit het ideale stockglas.

Ook wordt het Orgalit C28-gamma uitgebreid. Tot op heden was dit glas enkel verkrijgbaar in index 1.5 en 1.6. Vanaf nu is dit glas ook super-verdund te verkrijgen in index 1.67 met onze gekende coatings.

Het rijtje wordt beëindigd met een upgrade van onze mirror-coatings. Tot op heden waren onze gouden, zilveren, blauwe, groene, rode en gele spiegel enkel verkrijgbaar binnen de zonne-actie. Vanaf nu kan u deze mirror-coatings bestellen op het geheel RX-gamma (excl. Sport & Fashion en de O’Clever-reeks) unifocaal en multifocaal.

Deze nieuwe producten zijn reeds te bestellen via VC-online. Ook de updates voor Ipro, Morion, Optix en Vision Manager zijn verkrijgbaar.

Meer informatie 

www.vision-company.be