True Colours van Mykita

Mykita presenteert haar volgende generatie brillenmodellen in een rijke en levendig getinte portretreeks. Kunstenaar Mark Borthwick vangt een charismatische groep individuen in al hun ware kleuren in de Spaanse hoofdstad Madrid.

De gekleurde muren en moderne architectuur van het hedendaagse stedelijke landschap dienen als achtergrond voor een generatie-overschrijdende crew van moderne flaneurs. Het zonlicht in de late zomer licht op en verwarmt de huid en accentueert de rijkdom aan materialen, texturen, kleuren en silhouetten. De tiende campagne met kunstenaar en fotograaf Mark Borthwick gaat verder in het karaktervolle thema van het voorgaande jaar, terwijl een nieuw, met kleur verzadigd aspect aan de beelden werd toegevoegd.

Bij de individuele portretten horen groepsfoto’s die samen verschijnen als een dromerige soort gezelschap, allemaal in complementaire kleuren en choreografie. Als een oud-medewerker en vriend van de Mykita Haus staat Mark Borthwick bekend om zijn warme, onaangetaste stijl. Vertrouwend alleen op natuurlijk licht en zijn vertrouwde analoge Leica-camera, zijn experimentele en spontane beelden zijn een visuele uitdrukking geworden van het moderne, familiale geest van Mykita. Het Mykita-lookbook is verkrijgbaar bij alle Mykita-winkels, geselecteerde opticiens en modewinkels.

Meer informatie

www.mykita.com