Strellson: innovatief en kosmopolitisch

Strellson is kosmopolitisch, origineel en relaxed, en vindt zijn weg door de modewereld met opvallende modellen, innovatieve materiaalmixen en dynamische kleuren. Het resultaat is een gedurfde combinatie tussen traditie en moderniteit die een afspiegeling is van de authentieke flair en non-conformistische spirit van het merk.

Strellson completeert ambitieuze, actieve levens met mooie, stijlbewuste eyewear. De nieuwe “Colorful Mind”-lijn van het label luidt de herfst in met formele en casual monturen in geïnspireerde uitingen van de kleurfamilies van dit seizoen. Elke look is expliciet Strellson-branded, met de beroemde rode markeringen op de veren.

SN33015

Dit nieuwste retro en urban Strellson-montuur is innovatief vervaardigd in de gemarmerde tinten van dit nieuwe seizoen. De iconische, mannelijke uitstraling wordt benadrukt door een vintage-geïnspireerd acetaat montuur met sleutelgat neusbrug. Het merk is onopvallend zichtbaar in het logo op de veren. Dit coole Strellson-montuur voelt licht aan en treft de juiste stijltoon voor herfstige doordeweekse dagen of weekenden.

SN33017

Maximale winterstyling met dit hippe nieuwe Strellson-montuur! Het tailored ontwerp onderscheidt zich door zijn opvallende bovenlijn en de modieuze laagjes in effen herfsttinten grijs, rood, bruin en zwart en zijn extra bijzonder door hun glanzende transparantie. Het kenmerkende Strellson-logo verfraait de veren.

SN33019

Strellson is de perfecte eyewearkeuze voor mannen die een zelfverzekerde, moderne stijl en eersteklas functionaliteit in één geweldige look willen combineren. Dit minimalistische nieuwe model voldoet moeiteloos aan al deze eisen. De trendy titanium constructie met flexveer staat garant voor lichtgewicht, voor gebruiksvriendelijkheid en ongeëvenaard comfort. De chique Strellson-branding komt terug in de opvallende 3D-rode plectrummarkeringen op de veren.

Meer informatie

www.charmant.com