Silhouette zet lange traditie voort

Silhouette komt in augustus met een nieuwe collectie, genaamd Essence. De Essence-collectie zet in op de lange traditie van Silhouette en combineert stijlvol de grootste troeven van het Oostenrijkse merk: topkwaliteit en uniek comfort. Verder komt het merk ook nog met een colour refreshment van Urban Neo. 

Lichtgewicht

De brillen onderscheiden zich dankzij hun lichte gewicht. SPX®+ is duurzaam en flexibel materiaal dat ontwikkeld is door Silhouette zelf. Deze lichtheid van de bril gaat niet ten koste van de kracht. Verder is het materiaal antiallergeen, UV-bestendig en stabiel.

Vormen

Geheel in zijn stijl bevat de collectie verschillende vormen en maten, van rond tot vierkant. Twee opvallende vormen springen meteen in het oog: een aparte ‘cat-eye’-bril met een rosékleurige gradatie en een achthoekig model met een gradatie in grijstinten.

Kleuren

Het Fresh Colour Concept bestaat uit twaalf contrasterende kleurencombinaties. Voor de elementen in titanium is er keuze uit een matte of glanzende afwerking. De damesmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren als Rosé Spirit en Ultra Violet. De heren kunnen onder andere kiezen uit kleuren als Cool Blue en Easy Brown.

Urban Neo 

De Urban Neo modellen van Silhouette zijn voorzien van volledig omrande glazen. Het retrodesign benadrukt de unieke persoonlijkheid van stadsmensen. Dankzij het nieuwe ontwerp zitten de ergonomische oortips nog beter. De pilotenbrillen hebben voortaan ook neuspads. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende creatieve kleuren.

Meer informatie 

silhouette.com