Ontmoet Frank and Lucie in Berlijn

Frank and Lucie hield ons lang in spanning. Ze hadden groot nieuws, maar wat..? Dat werd nog even geheim gehouden. De nieuwste collectie is tijdens Copenhagen Specs te bewonderen. Bent u erbij?

Frank and Lucie dropten af en toe enkele hints, maar het bleef nog vaag wat we wilden aankondigen. Eindelijk is het zo ver en mag het grote geheim mag onthuld worden! Ze presenteren een bijzondere nieuwe leesbrillenlijn: Black Eyedition!

Black Eyedition

De Black Eyedition is een leesbrillenlijn, speciaal voor de hedendaagse, charmante en stijlvolle man. Zoals de naam doet vermoeden, bestaat de collectie uit zwarte leesbrillen. Net als al hun leesbrillen zijn ook de nieuwste items gemaakt van het beste acetaat en bevatten ze blauwfilter glazen. Ideaal voor uw klant die steeds meer op een beeldscherm kijkt. Daarnaast worden de leesbrillen van de Black Eyedition geleverd in een prachtige, lederen hardcase.

Berlijn

Bezoek Frank and Lucie tijdens de Copenhagen Specs in Berlijn op standnummer 67! Wil jij de Black Eyedition bewonderen én wil jij naar de B2B optiekbeurs Copenhagen Specs in Berlijn? Registreer je dan nu als bezoeker. Tot dan!

Registreer je als bezoeker van Copenhagen Specs in Berlijn!

Bekijk de collectie