Nieuwe collectie Esprit: ‘We want to make you feel good to look good’

In overeenstemming met de lijfspreuk ‘We want to make you feel good to look good’, staat Esprit bekend om haar authentieke, vlotte stijl. Aandacht voor kwaliteit, comfort en details komt tot uiting in elk product van dit populaire, internationale lifestyle-merk.

De nieuwe brillencollectie van Esprit is geïnspireerd op de ontspannen en eigentijdse flair van het merk door de focus te leggen op strakke designs met aandacht voor detail. De smart-casual stijlen hebben een gladde afwerking, materiaalmix of metaal met uitsparingen waardoor de monturen heel licht aanvoelen. Transparante kleuren en matglanzende contrasten vallen onmiddellijk op en verbeteren de optische beleving en het draagcomfort. Nieuwe modetinten blauw, bruin en grijs geven de nieuwe stijlen een frisse uitstraling.

ET17559 – Dames

Cosmopolitan en casual: met een cat-eyed voorkant straalt dit fraaie model vrouwelijkheid uit en zorgt het voor een extra elegant accent. Dit nieuwe model is gemaakt van acetaat en is verkrijgbaar in aantrekkelijke tinten zwart, grijs en blauw of een verfijnd bruin havanna. De veren hebben transparante kleuren waardoor een design en een subtiel logo te zien is.

ET17563 – Heren

Gemaakt voor de moderne man: met een licht vierkant voorstuk is dit acetaat model comfortabel en authentiek met een eenvoudige structuur en een strak design. De kleuren variëren van klassiek zwart, grijs en blauw, tot elegant gemarmerd bruin. De transparante veren in bijpassende lichte kleurtinten tonen het design met kenmerkend logo.

ET17560 – Dames

Eenvoudig elegant: met de ronde en gladde afwerking straalt dit model een en al vrouwelijkheid uit. Metaal wordt in stijl gecombineerd met licht kunststof: het metalen voorstuk in moderne matte kleuren past perfect bij de ronde veren, die zijn gemaakt van mat metaal en glanzend transparante kunststof. Het slimme matglanzende contrast geeft dit model een unieke look en feel.

 

ET17561 – Dames

Zacht gevormde schoonheid: de ronde en gladde afwerking van dit moderne montuur is een elegante toevoeging voor de modebewuste vrouw. Licht, met een aantrekkelijke materiaalmix. De transparante kleuren met kleurverloop accentueren de vrouwelijke stijl. Een chic model ontworpen als modepartner voor de moderne vrouw.

ET17575 – Heren

Opvallend en mannelijk: het voorstuk van acetaat heeft een puur mannelijke uitstraling en loopt heel mooi over in de opvallende metalen veren met uitsparingen. De aantrekkelijke materiaalmix met een modern glanzend/mat contrast heeft een unieke feel. Een eigentijdse look voor zelfverzekerde mannen!

Meer informatie

www.charmant.com