Nieuwe catalogus voor Tokai

Tokai bracht vorige week zijn nieuwe catalogus 2017 uit.

Door het grote succes van Lutina is het gamma Lutina glazen zowel in unifocaal, progressief als nabijzicht aanzienlijk uitgebreid. Er zijn 10 nieuwe Lutina producten bij gekomen telkens in index 1.67 en 1.60/42.  Bovendien vindt u in de ‘ZON’ katern nu eveneens de 1.60/42 AS Lutina Eco Orgasol.

Verder zijn er ook de volgende nieuwigheden:

  • Night Coat: een nieuwe coating ontwikkeld om blauw licht rond 480nm te filteren en die zo het natuurlijke slaapritme helpt bewaren.
  • Relaxus: is de opvolger van de Supple en is de nieuwste generatie gepersonaliseerde unifocale glazen die de ogen ondersteunen tijdens   langdurige visuele inspanningen.
  • NWS: is de opvolger van de WS en is een nieuw individualiseerbaar progressief glas met dubbelzijdig asferisch design en flexibele inset.
  • Resonas Presso: is een geïndividualiseerd nabijzichtsglas waarvoor Tokai tijdens de ontwikkeling gebruik maakte van dezelfde neurologische testen als voor Resonas.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of extra uitleg over deze nieuwe producten? U kunt de account manager van Tokai Gaetan De Noyette bereiken op het nummer 0472 / 90 62 34 of bellen naar het call center 016/ 78 19 70.

Mailen kan naar info@tokai.be.