Hoya actie: Uw scherm is niet gemaakt voor de ogen van anderen

De ogen van uw klanten zijn niet gemaakt voor digitale schermen. Sync III brillenglazen zijn dat wel.

Om Sync III glazen extra in de kijker te plaatsen, ontvangt uw klant tijdens de actieperiode bij levering van elk paar Sync III glazen in uw optiekzaak, een handige ‘HOYA Web Cam Cover’ met schuifsysteem cadeau.

Dit ‘eye-catching’ cadeautje schenkt u vervolgens aan uw klant, bij overhandiging van de nieuwe bril met Sync III brillenglazen. De klant kan de cover vervolgens over de webcam van zijn of haar computer / smartphone / tablet kleven. Dit om te voorkomen dat onbekende personen ‘ongewenst’ via internet kunnen meekijken via de webcam.

In combinatie met het bijhorende consumentenfoldertje, is dit ludieke geschenkje voor uw klant de perfecte ‘conversation starter’ om in zijn/haar omgeving te vertellen over de nieuwe bril met Sync III glazen, verkrijgbaar in uw optiekzaak.

Voor brildragers die het glasdesign van hun bril en zonnebril op elkaar willen afstemmen, is Sync III eveneens verkrijgbaar binnen het aanbod Hoyatint UV 400 glazen.

Instructies Webcam Cover:

1 Verwijder voorzichtig het papier van de dubbelzijdige tape.

Positioneer de cover over de webcam.

3 Druk de cover stevig aan.

* Consumentenactie (geschenkje webcamcover) geldig vanaf 15/03/2019 t/m 30/06/2019 (of tot uitputting voorraad).
Maximum 1 webcamcover per geleverd paar Sync III glazen. Onder voorbehoud van wijzigingen. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen.

Meer informatie

www.hoyavision.com