Götti is klaar voor de nieuwste generatie

‘Dimension Next’ is een brillencollectie voor de volgende generatie. Licht, flexibel en gepersonaliseerd. Het verschil is te zien aan het formaat, niet de stijl of kwaliteit. Het is een samensmelting van de beste kenmerken van alle Götti-brillen, wat belangrijk is voor de volgende generatie.

Met behulp van het futuristische 3D-printen wordt het montuur laag voor laag opgebouwd tot een stevig maar flexibel geheel. Het 3D-printen maakt het mogelijk om iedere maat en iedere vorm te produceren. Dit creëert een assortiment voor iedere leeftijd met onbegrensde mogelijkheden.

De veren zijn vervaardigd uit robuust roestvrij staal van Sandvik. De technologie hierachter is bijzonder: er komt geen schroef of gesoldeerde verbinding aan te pas. Dimension Next is als een bouwpakket waarin elk individueel onderdeel kan worden gecombineerd en samengesteld. Kiest u voor glazen voor tieners? Of voor de kleintjes? Het kan allemaal met dezelfde collectie waardoor je de vrijheid hebt om je favoriete bril voor de volgende generatie samen te stellen.

Meer informatie

www.gotti.ch