Esprit zet succesformule ECOllection voort

In 2017 lanceerde Esprit Eyewear de ECOllection: een innovatieve reeks monturen die licht, flexibel, duurzaam, trendy en vooral milieuvriendelijk zijn. De ECOllection presenteert aantrekkelijke, hoogwaardige monturen, gemaakt van olie van de ricinusboom. De ricinusboom is een van de beste vrienden van het milieu: hij groeit in droge omstandigheden in arme grond, concurreert niet met voedselgewassen om land en absorbeert CO2.

Na het succes van de eerste ECOllection-monturen voegt Esprit voor het komende herfstseizoen 2018 drie nieuwe heren- en damesbrillen toe. Deze lichte en comfortabele looks zijn vervaardigd in aantrekkelijke cat-eye, uniseks panto en mannelijke vierkante vormen. Superieure ontwerpervaring speelt met transparante tinten, kleurcontrasten en stijlvolle laagjes, wat resulteert in frisse, unieke statements.

En dat is niet alles! Esprit-eyewear zet de samenwerking met de non-profit milieuorganisatie WeForest voort en steunt haar missie om wereldwijd bossen te herstellen en daarmee de impact van klimaatverandering te vertragen. Voor elk ECOllection-montuur uit deze lijn dat voor juni 2019 wordt verkocht, wordt een nieuwe boom geplant.

Meer informatie

www.charmant.com