Een twinkeling in je ogen

De elegance-collectie van Silhouette presenteert een stralende, nieuwe combinatie van goud en mystieke kristallen. De collectie brengt een verleidelijk samenspel tussen een sierlijke, matte afwerking en fonkelende Swarovski-kristallen. Silhouette heeft een nieuwe look voor zijn Elegance-collectie gekozen.

De brilveren kregen een open design en er werd gekozen voor een interessante materiaalcombinatie: acht fonkelende Swarovski-kristallen zijn ingewerkt in het hoogwaardige materiaal SPX®+, met een harmonieuze en exclusieve stijl als resultaat. Het contrast tussen het matte SPX®+ en de glinsterende details in goud en kristal geeft een jeugdige indruk. De fijne decoraties accentueren het elegante montuur en vormen een vrouwelijke toets. Elk kristal is met de hand aangebracht.

Deze luxueuze brilmonturen worden verguld met meerdere lagen 23-karaats goud en afgewerkt met rodium, goud of roségoud om de uiteindelijke kleur te bepalen. Dankzij deze speciale techniek kan Silhouette garanderen dat het montuur blijft glanzen tijdens de hele levensduur van de bril – en die is bijzonder lang. Deze prachtige combinatie van glanzende en matte materialen is beschikbaar in drie sublieme kleurcombinaties: Gold / Crystal, Rose Gold / Montana en Rhodium / Amethyst. Elk van deze combinaties heeft een unieke, tijdloze en verfijnde look. – Prijs op aanvraag.

Een nieuw brilontwerp schittert met sieraden en edele metalen

De Diva-lijn is een van de toppers uit de Elegance-collectie van Silhouette. De brilveren met hun onmiskenbare golvende design zijn nu ook verkrijgbaar in een nieuwe versie: de Sparkling Diva. Dit vrouwelijke ontwerp combineert exclusieve luxe met de lichtheid en het comfort van een randloze bril. Het montuur straalt vrouwelijke elegantie uit zoals het een echte diva betaamt. In de openingen van de brilveren lijken de Swarovski-kristallen in drie verschillende formaten echt te zweven. De Sparkling Diva van Silhouette is een veelzijdig en zacht schitterend juweel, met de hand gemaakt in Oostenrijk.

De gouden oppervlakken van de met de hand gepolijste brilveren glanzen dankzij meerdere lagen 23-karaats goud. De glinsterende edelstenen, ook met de hand aangebracht, doen denken aan sprankelende, dansende waterdruppels van een waterval die baadt in het zonlicht.

De Sparkling Diva werd ontworpen voor wie wil genieten van het leven. Dit model is beschikbaar met verschillende klassieke en moderne glasvormen. Drie magnifieke kleurcombinaties vormen de finishing touch van dit tijdloze ontwerp: Rose Gold / Black Diamond, Gold / Crystal en Rhodium / Montana.

Meer informatie

www.silhouette.com