Charmant zet in op vintage

Neo Vintage eyewear viert de tijdloze stijl, superieure kwaliteit en elegante aantrekkingskracht van retromode. Deze nieuwe collectie brengt de populaire vintage trend tot uiting in opvallende monturen die de drager een chique, unieke aantrekkingskracht geven. Als lid van de CHARMANT Titanium Perfection-familie worden de Neo Vintage-monturen vervaardigd conform de waarden van dit premium brillenmerk: uitstekende kwaliteit, eersteklas titanium materialen, ultralicht en geraffineerde afwerking.

Vier nieuwe modellen geven mannen en vrouwen een compleet andere look met een klassieke Neo Vintage-touch. Denk aan James Dean of Brigitte Bardot in retro, rondomrande monturen, pilotenbrillen met dubbele neusbrug of bovenlijnen met kleurschakeringen

CH11464U

Vintage-stijl is de rage! Dit ingetogen montuur uit de speciaal gemaakte Neo Vintage-lijn geeft je deze look. Dit elegante accessoire verwoordt de iconische modetrend met zijn minimalistische structuur en subtiele bovenkleuring. De perfecte symmetrie van dit model uit de CHARMANT Titanium Perfection-familie is een logisch voortvloeisel van de superieure kwaliteit.

CH11465U

Neo Vintage combineert retro-elegantie met moderne technologie om hoogwaardige, iconische looks te creëren. In dit fraaie gefreesde model is ultralicht titanium verwerkt in een moderne pantovorm. De bovenlijn en brug zijn opvallend en toch subtiel gekleurd. Dit stijlvolle, verfijnde montuur heeft uiterst flexibele veren en biedt veel draagcomfort.

CH11466U

Dit enigszins preppy montuur komt uit de Neo Vintage-lijn van CHARMANT Titanium Perfection. Modeliefhebbers zullen dol zijn op de retrolook van dit model met moderne pantovorm en rechte veerlijnen. Kwaliteitsfans zullen het ultralichte, flexibele gevoel en de hoogwaardige titanium constructie waarderen.

CH11467U

Dit Neo Vintage-montuur is een echte blikvanger en een trendy accessoire voor het nieuwe seizoen. Dit model van ultralicht titanium is afkomstig uit de CHARMANT Titanium Perfection-familie. De iconische pilotenlook onderscheidt zich ook door een opvallende dubbele brug en zeer dunne lijnen. Dit uiterst flexibele montuur is niet alleen elegant en eigentijds, maar ook zeer comfortabel.

Meer informatie

www.charmant.com