Charmant Z trekt alle registers open

De ontwerpers van de Charmant Z-voorjaarscollectie voor 2018 hebben alle registers opengetrokken bij het creëren van hun geraffineerde nieuwe monturen. De innovatieve V-vormige veren zorgen voor extra flexibiliteit. Daarnaast bieden de monturen meer draagcomfort door hun lichtheid, gecreëerd door een uitzonderlijk dunne titanium rand. De zachte, eenvoudig verwisselbare siliconen neuspads zorgen er tot slot voor dat je de bril niet meer af wilt zetten.

ZT19867

De kenmerkende bovenlijn en afgeronde randen vestigen direct de aandacht op dit modieuze en toch tijdloze herenmontuur uit de Charmant Z-voorjaarscollectie. Dit Charmant Z-montuur completeert een unieke stijl met een uitstekende afwerking en degelijke materialen.

ZT19868

Deze nieuwe vintage stijl laat zien dat het merk nooit concessies doet aan zijn eigen strenge normen. Het gebruik van lichte titanium materialen en de innovatieve V-vormige structuur van de veren zorgen voor extra comfort en flexibiliteit.

ZT19869

De herenbrillen van Charmant Z staan garant voor kwaliteit. Dit fraaie casual montuur uit de nieuwste collectie combineert modern cool met groots draagcomfort in een ingetogen, mannelijke stijl. De bril komt in een palet van zachte grijstinten en is dankzij de veren met V-vormige groeven nu nóg fraaier en flexibeler.

Meer informatie

www.charmant.com