Charmant Z nieuwste moderne herencollectie

Charmant Z staat voor innovatie van herenbrillen op zijn best. De hightech ontwerpinspiratie komt niet alleen terug in de moderne montuurstijlen, maar ook in de functionaliteit, de pasvorm en het draagcomfort van elk model. De zes nieuwe modellen zijn weer typische voorbeelden van het hedendaags design en de kwaliteit van het merk Charmant Z. Nylor en volrand monturen in vintage en moderne interpretaties.

ZT19871

Ontdek een geheel nieuw comfort- en stijlniveau met dit nieuwste Charmant Z-herenmontuur. De simpele look komt tot uiting in een vintage-geïnspireerde structuur, gemaakt van een slimme combinatie van lichte kunststof randen en metalen veerlijnen. De mannelijke hoekstukjes gaan over in ultradunne, flexibele veren. Dit hightech ontwerp staat garant voor een superieur draagcomfort en heeft een serieuze stijl.

ZT19872

Dit prachtige statement behoort tot de Charmant Z-collectie, een merk dat bekend staat om zijn nadruk op superieure materialen en uitstekende draagkwaliteit. Het montuur is subtiel en opvallend tegelijkertijd. De discrete retro-look verwijst naar het ultramoderne optische ontwerp met zijn moderne materiaalmix: gladde metalen veren en eindtips in combinatie met een licht kunststof voorstuk. De nieuwe kleurselecties, waaronder zwart, grijs en karamel havanna, zullen liefhebbers van streetwear en kantoorlooks sterk aanspreken.

ZT19874

Dit is een geraffineerde herenbril uit de nieuwste Charmant Z-serie. De superieure functionaliteit en samenstelling van het merk gaan perfect samen met de elegante, vintage-geïnspireerde look in stijlvolle duale kleuren. De flexibele veren van Z-Titanium krijgen een luxueuze boost met sierlijke ringetjes waarvoor inspiratie is geput uit chique vulpendesigns.

ZT19875

Dit strakke herenmodel uit de Charmant Z-collectie is kunstzinnig vervaardigd voor een lichte look and feel. De luchtige, nylor vorm heeft zachte vierkante contouren van hoogwaardig titanium. De Z-Titanium veren maken het montuur extra flexibel. Het minimalistische effect wordt aangevuld met smaakvolle decoraties op de veren: luxe ringetjes in complementaire kleuren.

ZT19876

De nieuwe trend op het gebied van materiaalmixen en gestructureerde stoffen is vakkundig toegepast in het ontwerp van dit premium Charmant Z-herenmontuur. Het verfijnde nylor model heeft geraffineerde veren voor meer flexibiliteit: de titanium basis wordt slim gecombineerd met een smaakvol metalen element en zeer bestendig elastomeer. De geribbelde afwerking geeft de bril een extra mannelijke uitstraling.

ZT19877

Het geheim zit in de schijnbare eenvoud! Dit volledig omrande Charmant Z-montuur heeft een sober karakter dankzij de strakke mannelijke lijnen, slanke constructie en superieure functionaliteit. De trendy sleutelgat-neusbrug en verfijnde ribbels op de veren zijn een knipoog naar de trendgevoelige mode. De functionaliteit is vooral te danken aan de unieke flexibele gestructureerde veren, vervaardigd van een mix van titanium en elastomeer.

Meer informatie

www.charmant.com