Charmant voegt frisheid toe aan titaniumcollectie

Dit seizoen zijn er acht nieuwe heren- en damesmonturen aan de Charmant Titanium Perfection-collectie toegevoegd. De kenmerkende strakke, heldere look van het merk wordt overgebracht via ingetogen volrandmonturen en glasbrillen in aantrekkelijke kleurselecties met frisse decoraties op de veren. De monturen met strakke lijnen zijn gemaakt van het ultralichte titanium. Hieronder zijn er vier brillen uitgelicht. 

CH11449 (heren)

Dit afgeronde, slanke Charmant Titanium Perfection-herenmontuur maakt een subtiel modestatement en biedt de drager langdurig draagcomfort. De eigentijdse stijl komt tot uiting in dunne lijnen, klassieke tinten en een T-vormig titanium detail op de hoekstukken.

CH10978 (heren)

Wat opvalt aan dit gloednieuwe Charmant Titanium Perfection-herenmontuur is de schijnbare gewichtloosheid. Hoogwaardige titanium materialen zorgen voor het comfort en de mooie look van deze bril. Alleen de subtiele neusbrug- en veerelementen geven blijk van de aanwezigheid van deze mooie brillenstijl.

CH12147 (dames)

Deze opvallende dameslook uit de nieuwe collectie voldoet aan alle eisen: een aantrekkelijk volrandmontuur in mooie vrouwelijke tinten, van roze blush tot retro goud. De elegante uitsneden in de veren completeren de designkwaliteit van dit montuur.

CH12149 (dames) 

Dit volrandmontuur is ontworpen voor smallere gezichten en is vervaardigd van hoogwaardige, ultralichte titanium materialen. De bril in vier zacht gepolijste tinten heeft veren met een subtiel raster dat de vrouwelijke aantrekkingskracht van het montuur versterkt.

Meer informatie

charmant.com