Barberini Eyewear, gekleurde glazen in zonnebrillen op sterkte

Glas is een van de hoofdrolspelers van de grote historische veranderingen. Dankzij dit materiaal heeft de mensheid een nieuw perspectief gekregen. Denk bijvoorbeeld aan de uitvinding van de telescoop, om te staren naar iets wat de mensheid altijd heeft gefascineerd: het universum en zijn grenzeloosheid.

Barberini Eyewear RX project maakt het mogelijk verder te gaan dan de grenzen van onze ogen

De collectie biedt de mogelijkheid om dezelfde kwaliteit van Barberini Platinum Glass ook op zonnebrillen op sterkte, zowel monofocaal en progressief, te hanteren. Hierbij verschaffen ze een zeer breed aanbod van kleuren.

De opticien kan het project bevorderen met een display dat het productieproces van Platinum Glass toont. Samen met de Natural, Polar, Mirror Polar en Fotochromische glazen. Evenals de Polar Eye Care kan worden geshowd. Dit glas is de enige in de markt ontwikkeld voor retinale ziekten.

Well-seeing

Bij Mido 2017 presenteerde Barberini Eyewear  “Well-seeing”: sessies van 20 minuten, die vier keer per dag werden georganiseerd. De onderwerpen varieerden van een aantal tips over fysica van het licht (visuele wellness, chromatische rendering en visie duidelijkheid), tot medische zaken (effect licht op onze ogen en hoe om onszelf te beschermen op de beste manier).

Meer informatie

info@barberinieyewear.it

www.barberinieyewear.it