Atelier collectie van Silhouette is voor de echte liefhebbers

Vakmanschap, topkwaliteit en een passie voor raffinement. De Atelier collectie van Silhouette is bedacht voor liefhebbers van de fijne dingen in het leven, die altijd naar iets unieks en bijzonders op zoek zijn. De collectie 2018, die nieuwe materialen zoals hoorn en exclusieve juwelen introduceert, is een en al luxe. 

Model G020 – Horn black

Opvallend in de nieuwe modellen van Atelier is het gebruik van duurzaam gewonnen hoorn van Indische waterbuffel in een palet van grijs, bruin, zwart of ivoorwit. Dit materiaal leent zich voor zowel een volledig omrand montuur als voor accenten op de veren. In combinatie met 18-karaats massief goud levert dit echte kunstwerken op, die zich onderscheiden door uiterst precies vakmanschap en een eigentijdse stijl. Elegantie gaat hier hand in hand met een uitzonderlijk draagcomfort.

Model G022 – Art Éternel – jade stone

Het model Art Éternel uit de Haute Joaillerie damescollectie bevat met de hand geselecteerde edelstenen en diamanten op de neusbrug of de veren. Het oneindigheidssymbool met zestig gesneden diamanten schittert in een verfijnde combinatie met kostbare jade, tanzaniet of opaal, cabochon-geslepen in de vorm van een traan. Het geheel straalt tijdloze luxe uit.

Meer informatie

silhouette.com