Adam en Eva – een knipoog naar het paradijs met neubau eyewear

neubau eyewear breidt zijn collectie uit met twee nieuwe modellen in het luxesegment  onder de namen Adam en Eva. De brillen op sterkte zijn afgewerkt met een nieuw scharnier waarin het neubau-logo subtiel werd verwerkt – een primeur.

Het Squanto-montuur van Adam verrast met zijn donkere kleur en veeleer hoekige vorm in de pantostijl van de jaren twintig. Maar de subtiele vlindervorm van Eva hoeft zeker niet onder te doen: het baksteenrode montuur met blauwgroene afwerking trekt gegarandeerd de aandacht. Beide modellen scoren dan weer met een zijdeglanzend oppervlak en een maximaal draagcomfort.

Adam en Eva, de twee nieuwe modellen van neubau eyewear, lokken je zacht naar de tuin van Eden in de wereld van brillen op sterkte. Ze staan perfect op neuzen van elk geslacht en vullen elkaar aan met hun unieke vorm, terwijl hun naturalPX-materiaal de perfecte symbiose creëert. Het sappige rood en zachte groen van Eva doen denken aan de bladeren en vruchten van de Kennisboom, maar sluiten evengoed aan bij de trendkleuren van 2018.

Het opvallende, ietwat hoekige montuur in ware pantostijl van Adam is de eerste telg van een nieuwe generatie vormen onder de naam ‘Squanto’, terwijl Eva schittert in een subtiele vlindervorm. Beide modellen zijn vervaardigd uit duurzaam en natuurlijk PX met olie van de ricineplant. Maar er is nog meer … De monturen van neubau eyewear zijn nu ook uitgerust met nieuwe scharnieren waarin het merklogo werd verwerkt. De slimme details staan garant voor een absoluut wow-moment wanneer het logo zichtbaar wordt bij het dichtklappen van de brilveren.

Meer informatie

www.silhouette.com