Wat heeft MIDO dit jaar voor jou te bieden?

MIDO, Milan Eyewear Show, is terug van 24 februari tot 26 februari 2018. ’s Werelds toonaangevende brillenshow is het bevoorrechte trefpunt voor zakelijke contacten en de nieuwste markttrends. Het is waar nieuwe collecties van tevoren worden gepresenteerd aan de professionals uit de industrie en de internationale pers.

MIDO brengt toonaangevende spelers en kleine en middelgrote bedrijven bij elkaar, geïnspireerd door de wereld van mode en cutting-edge design, de meest innovatieve makers, jonge start-ups, lenzen en machinale leiders en de Aziatische topspelers.

Opticiens zullen protagonisten, rechters en beïnvloeders zijn: de beste optische winkels zullen strijden voor de ‘Bestore award’, het best verkopende punt ter wereld (winnaars worden bekend gemaakt tijdens MIDO 2018.) Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete stand, die zal strijden voor de ‘Bestand award’, de meest originele tentoonstellingsruimte van de beurs. Iedereen zal zijn ervaring kunnen delen via de sociale kanalen van MIDO, door hun bijdrage te leveren door al hun verschillende ervaringen te vertellen. Bereid je voor op het wonder!

Meer informatie

www.mido.com