Tips voor het ultieme bezoek aan opti 2018

Het volgende optische jaar begint op 12 januari 2018. Op deze dag opent Opti, de internationale vakbeurs voor optica en design, haar deuren op Fairground München, waar ongeveer 600 exposanten zichzelf en hun innovaties zullen introduceren. Terwijl het optiteam zijn definitieve afspraken maakt voor de beurs, moeten bezoekers zich gaan voorbereiden op de Opti. Om het beste voorbereid te zijn, zijn hier de belangrijkste vijf tips voor een oogopslag – en een grapjas voor alle omstandigheden.

Alle hallen en alle exposanten

Op de uitgebreide lijst van bezoekers kunt u het aanbod van de beurs filteren op maat van bedrijven, merken, assortimenten en producten. Daarnaast kunt u de websites van de bedrijven en hun standnummer op opti vinden. Op deze manier kan uw individuele tour door de beurs vooraf worden gepland. Op 8 december geeft de opti-website de exacte plannen met de exacte locaties van de bedrijven. Omdat opti 2018 in vijf verschillende hallen zal plaatsvinden, is de lay-out van de hal aangepast en zou het de moeite waard zijn om tijdens de voorbereiding de halplannen van dichtbij te bekijken.

Het volledige programma

Of u nu op zoek bent naar gesprekken in het opti-forum of rondleidingen in de nieuwe Futureshop – bezoekers kunnen het opti-evenementprogramma vanaf nu op de website vinden. Binnen drie dagen kan de gast meer dan 40 presentaties, paneldiscussies en discussiegroepen meemaken, waar ze veel dingen over oogheelkundige optica van de experts zullen leren. Alle presentaties in het opti-forum worden tegelijkertijd in het Duits en Engels vertaald. Velen van hen kunnen na de beurs ook worden gedownload.

Alle wegen leiden naar München en terug

Of het nu met het vliegtuig, de bus, de trein of de auto is: in januari zullen veel wegen opticiens naar München leiden. Informatie over de speciale voorwaarden van Lufthansa zoals de gratis bagage drop-off kan online worden gevonden. Daarmee kunnen bezoekers hun koffers op het beursterrein al inchecken, die vervolgens rechtstreeks naar de luchthaven worden gebracht. Er is ook informatie over de servicetijden van de gratis pendelbussen tussen de luchthaven en de handelsbeurs.

Meer informatie

www.opti.de