Terugblik op de Bold Optical Fair: een prachtige locatie, met prachtige merken

Op steenworp afstand van de Centrop Sales en de Hall of Frames vond op 4 en 5 februari in het Nederlandse Nijkerk ook de Bold Optical Fair plaats. Dit is een kleinere beurs dan de hiervoor genoemden, maar absoluut het bezoeken waard. Eyeline doet verslag!

Locatie

De Bold vond plaats op het prachtige Landgoed de Salentein. Er waren vier verschillende locaties met standhouders: de Callia Lounge (een gerenoveerde molen), Restaurant de Salentein (het voormalige koetshuis, waar Zeiss groots vertegenwoordigd was), De Luxor en het grote en luxueuze Huis de Salentein.
Het is een prachtige en rustgevende locatie, waar alle standhouders goed tot hun recht komen. Zij reageren dan ook zeer positief op de locatie. De marmeren vloer, open haard, koepels, torens, ornamenten en kroonluchters stralen uit waar de merken van de standhouders ook voor staan: pure luxe. De standhouders, zoals Zeiss, Hoet Design en Eye Society, waren tevreden over deze editie van de Bold Optical Fair. De opticiens die naar de Bold kwamen, deden dit met een doel: orders plaatsen. Ze kregen de volledige aandacht van de standhouders en konden rustig het terrein verkennen.

Extra leuk is dat de bezoekers de ‘bewoners van het Huis’ tegen het lijf kon lopen. Twee dames, gekleed in prachtige, authentieke kledij, liepen stilzwijgend door het huis. Dit gaf de beursbezoekers het idee alsof ze echt in kasteel te gast waren.

De gezichten op Bold

Gamine Eyewear
De monturen met de strakke en ronde vormen, zorgden voor een moderne twist in het klassieke huis. “Onze basis is rond. In al onze monturen hebben wij ronde glazen. En daaromheen gaan we bouwen. We tekenen al onze monturen met de hand in Italië. Zo ontstaan de meest uitgesproken vormen.”

Vava Eyewear
De standhouder van Vava Eyewear reageert tevreden op de locatie: “Toen we deze locatie zagen, wist ik: hier wil ik staan. De perfecte lichtinval. Zo komen onze modellen goed naar voren.”

Zeiss

Zeiss had een prachtig plekje gereserveerd, namelijk in het restaurant van de Salentein. Met een heerlijk zithoek, een grote bar en private dining-ruimte maakte Zeiss zijn stand een ware beleving. De bezoekers konden in een rustige sfeer, met een hapje en een drankje erbij, hun producten bestellen.

Bovendien stond een stoere, witte Porsche in het restaurant. Bezoekers konden kans maken om een dag in die Porsche rijden. Wie wil dat nou niet?

Zonnebrillenbeurs goes Bold

Gedurende de beurs werd ook een grote aankondiging gedaan: Bold gaat namelijk de zonnebrillenbeurs organiseren. Dit zal gaan plaatsvinden op maandag 5 november. Wij kijken er naar uit!

Bekijk onderstaande fotogalerij voor een sfeerimpressie.

Meer informatie

www.bold-sunedition.nl
www.bold-opticalfair.nl