Nieuwe namen op Opti 2018

Ongeveer 600 bedrijven zullen een stand hebben op de Opti beurs, die zal plaatsvinden in München van 12 tot en met 14 januari. Deze bedrijven zullen hun trends op optisch gebied laten zien. Naast bedrijven die er al meerdere jaren hebben gestaan, kunnen bezoekers ook hele nieuwe bedrijven verwachten.  Enkele nieuwe bedrijven zullen zijn:

Natuur de stad inbrengen, dat is het doel van David Green Eyewear. In München zal het bedrijf dat afkomstig is Kaapstad, Zuid-Afrika brillen presenteren waar het frame gemaakt is van bladeren en riet die zijn weggewerkt in natuurlijke materialen. “Elke bril is uniek, uniek door de natuur,” zegt David Green. Zijn nieuwe collectie zal voor het eerst te zien zijn op de Opti in januari.

Adellijke, eigentijds, innovatief en uniek – dit zijn de woorden die Bassel Kabak gebruikt om de collecties van Monogram Eyewear te beschrijven.  “Monogram is het eerste high-end merk uit Dubai dat de kosmopolitische details van Dubai weerspiegelt”, zegt Kabak. Elk frame wordt met de hand gemaakt met behulp van geavanceerde materialen.

Gernot Lindner vindt waarde erg belangrijk en de 925 sterling zilveren frames, die in samenwerking met MIBA Eyewear zijn gemaakt, zijn daar een uiting van. Hij meldt dat drie jaar ontwikkeling nodig was om het speciale product te ontwikkelen. De GL-zilveren brillen staan ​​voor absolute kwaliteit en zijn ook een statement tegen de jacht op steeds goedkopere producten, volgens Lindner, die al meer dan 50 jaar in de brilbranche actief is en in het begin van de jaren ‘90 het bedrijf Lunor oprichtte.

Gevestigd in de Zwitserse stad Morges en niet ver van de bakermat van de brillenproductie in Frankrijk, gelegen in Morez, combineert Von Arkel de “Franse brillen traditie en de elegantie van de Zwitserse fijne uurwerken”. Zoals Christophe Kozma zegt, staat Von Arkel voor bewezen duurzaamheid in tijd, precisie en techniek.  Hun iconische en onderscheidende kenmerk is duidelijk het “Calibre” scharnier, dat is ingebed in de frames die gemaakt zijn van titanium, acetaat en buffelhoorn

Er zullen rond de 600 standhouders zijn op de Opti beurs die zal plaatsvinden van 12 tot en met 14 januari op de Messe Münich.

Voor meer informatie, kijk op

www.greeneyewear.com
www.monogrameyewear.com
www.gernotlindner.com
www.vonarkel.com
www.massadaeyewear.com

www.opti.de