Educatie voor iedereen op 100% Optical

Het grootste evenement voor de optiekwereld van het Verenigd Koninkrijk, 100% Optical, belooft ‘uitmuntend onderwijs voor iedereen’ op London Excel van 27 tot 29 januari 2018.

De lessen zijn ontworpen en worden gegeven door de ‘Association of Optometrists’. Het programma bestaat uit meer dan 100 sessies waar mensen uit kunnen kiezen, die worden gegeven door verschillende keynote sprekers.

Tijdens het evenement zullen keynote speakers van optometrie, academia en oftalmologie discussiëren over een scala aan onderwerpen, waaronder bijziendheid, binoculair zicht, keratoconus, glaucoom, vitreoretinale ziekte, OCT, en zullen ze de toekomstige richting van het beroep bespreken.

“Hoogtepunten van het programma zijn onder meer een debat onder leiding van vertegenwoordigers van optometrie en oogheelkunde op het hoofdpodium, waarbij de toekomst van het beroep wordt bekeken. Een sessie van professor David Crabb over Dry AMD en een seminar over keratoconuslensfitting van Drew Thompson, een optometrist met een breed spectrum aan professionele ervaring,” aldus Dr. Ian Beasley. Ook nieuw tijdens dit event is de optie om ook assistenten te laten profiteren van onderwijs.

Highlights van het programma:

Er zijn verschillende highlights in het programma. Een debat over de toekomst van de oogzorg bijvoorbeeld of wat de technologie betekent voor de banen in de optiek.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden via deze link: 100percentoptical.reg.buzz.