De vierde editie van BE OPTIC groeit nog meer

De editie van 2017 heeft op veel lof kunnen rekenen. De aanhoudende stijgende lijn van het bezoekersaantal bevestigt al het goede van dit jaar en maakt dat de BE OPTIC nu als nr.1 op de kaart wordt gezet van de Belgische optiekbeurzen.

Het is de ideale gelegenheid om een idee te krijgen van de nieuwe trends, om er nieuwe collecties te ontdekken die de bezoekers in staat moet stellen zich te onderscheiden, om te moderniseren of om zijn collectie aan te vullen, waardoor men het nieuwe jaar kan starten in optimale omstandigheden.

De bezoekers hadden de wens uitgedrukt om meer merken en meer verscheidenheid te zien op de beurs, en daarom zal er dit jaar een groter aanbod exposanten zijn.

De locatie van dit jaar is ook uniek; het kasteel van het provinciaal domein van Heylissem. Een weelderige plaats met een rijke geschiedenis, ge- nesteld in een groene omgeving net buiten Brussel. Makkelijk bereikbaar, op 5 minuten van de snelweg E40 (Brussel-Luik) en een ruime parkeergelegenheid is ter beschikking.

De bezoekers zullen de omgeving kunnen ontdekken door de verschillende gebouwen en zalen waar de exposanten op hen wachten. Een aangename en rustgevende omgeving om werk en plezier te mengen. En ook de families worden niet vergeten! Naast vijvers, de natuur en enkele dierenparken, zullen de jongsten ook toegang hebben tot een overdekte ruimte van 500m2 met springkastelen, lasergames, een goochelaar en een schminkstand.

En net zoals in de voorgaande edities, kan men de dorst lessen aan één van bars die in de verschillende gebouwen opgesteld zullen staan en tevens zal men een kleinigheid kunnen eten in de POP- UP-BAR ter hoogte van de vijver.

Meer informatie

www.beoptic.be