Blogger spektakel op opti

Het volgende spektakel van opti 2018 wordt onthuld: na een succesvolle eerste run, zal opti in 2018 opnieuw gasten uitnodigen naar München voor de ‘Blogger Spectacle’. Eyewear- en fashionbloggers uit heel Europa zullen aanwezig zijn om de nieuwe producten van opti-exposanten aan hun fans en volgers te presenteren. Bovendien zullen ze stemmen voor de meest veelbelovende Opti Box-nieuwkomer, die zaterdag de Blogger Spectacle Award 2018 zal ontvangen.

Als het gaat om bloggers en blogger-relaties, is opti een baanbrekende beurs in de optische industrie. De Blogger Spectacle vierde in januari 2017 zijn opmerkelijke première in München – en zal zijn tweede run ingaan op zaterdag 13 januari 2018. Meer dan 25 brillen- en modebloggers zullen verslag uitbrengen over de nieuwe frames, ontwerpen en stijlen van de exposanten en fans kunnen meedoen met de hashtags #Opti2018 en #bloggerspectacle. Naast de bekende bloggers zullen er ook verschillende langverwachte nieuwkomers aanwezig zijn.

Op zaterdag 13 januari 2018 zullen de bloggers op de beurs deelnemen aan de opti Walk & Blog-tour samen en zeven exposanten bezoeken, namelijk Götti, Lunor, Maui Jim, Einstoffen, Salt. Optiek, Monogram Eyewear en neubau eyewear. Deze top zeven zijn geselecteerd door de bloggers zelf, die hun zeven favorieten hebben gekozen uit een reeks deelnemers.

Hallenübersicht, Halle C1, !Hot Bar, La Matta

Een ander hoogtepunt op de zaterdag van de beurs is de presentatie van de Blogger Spectacle Award. Hiermee wordt de beste nieuwkomer in de opti-boxen in 2018 beloond. Elk van de 16 start-ups die daar aanwezig zijn, heeft twee minuten om zichzelf en hun innovatie te presenteren – en om de fashion- en eyewear-bloggers te overtuigen. De bloggers zullen beslissen welk bedrijf de trofee mee naar huis neemt. In 2018 presenteren de volgende bedrijven zichzelf in de opti-boxen: LASK-brillen, Mapleton, HEADRIX en VOYOU uit Duitsland; EYEL, GAZÜSA en QBSEE uit Italië; helden optisch uit Nederland; lool, La Golondrina, PaperEyes, Mouet Eyewear en NINA MÛR zonnebrillen uit Spanje; REZIN uit Frankrijk; Impressio uit Luxemburg; en Philippe V Limited uit Hong Kong. De prijsuitreiking van de Blogger Spectacle Award vindt plaats op het podium in het opti-forum op zaterdag 13 januari 2018 om 17.30 uur.

Meer informatie

www.opti.de