Be Optic 2020 gespreid over 2 dagen!

De Brussels Kart Expo bleek als nieuwe locatie een schot in de roos voor Be Optic. Zowel de 85 standhouders als de meer dan 1200 bezoekers genoten van deze beurs. Organisator Frederic Graumenz kijkt dan ook tevreden terug. “Met deze locatie lijkt het erop dat we een vaste stek gevonden hebben. Sowieso centraal gelegen in het land. Maar zowel bezoekers als standhouders vonden het heel aangenaam dat er zoveel natuurlijk licht binnenviel”.

Ruimte

De verschillende stands stonden opgesteld rond een centraal marktplein waar je terecht kon voor een hapje of een drankje. Dat zorgde ervoor dat er een fijn ruimtelijk gevoel ontstond met extra veel ruimte tussen de standen en brede gangen. “Dat maakt dat je op een aangename manier alles rustig kan bekijken. Ook is er ruimte genoeg voor een discreet gesprek”.

Gratis catering

Organisator tevreden, standhouders tevreden, maar hoe zit het met de bezoekers? “Altijd heel fijn om hier iedereen terug te zien” vertrouwt een bezoeker ons toe. “Dit is een aangename beurs waar je je echt welkom voelt. Je voelt je gewaardeerd als optieker. Dat uit zich in een perfecte organisatie maar ook in kleine dingen zoals het gratis drankje en hapje”.

Be Optic 2020

Frederic Graumens heeft intussen al verklapt dat de beurs volgend jaar opnieuw in Brussels kart Expo zal doorgaan en gespreid worden over twee dagen. “We willen dan enkele grotere firma’s uitnodigen en het hele event kaderen met seminaries, infosessies en workshops. Er hebben zich al nieuwe merken aangemeld die er volgend jaar ook graag bij willen zijn!”

Meer informatie

www.beoptic.be