HOYA tools zijn de juiste keuze voor de onderscheidende opticien

HOYA tools zijn de juiste keuze voor de opticien of optometrist die zich wil onderscheiden van zijn concurrenten met toekomstgerichte technologie.

Zo stelt HOYA’s EyeGenius in minder dan tien minuten de waarden van Fixatie Disparatie vast. Het meet FD onder binoculaire omstandigheden en berekent op basis van de meetresultaten de desbetreffende compenserende prisma’s in 0,01 pdpt. De software leidt de opticien snel en moeiteloos door het meetproces, waarbij de klant op interactieve wijze wordt betrokken.

HOYA’s Vision Simulator is een virtuele bril waarmee de effecten van HOYA brillenglazen in alle mogelijke brilsterktes met behulp van virtual én augumented reality getoond kunnen worden. Augmented Reality kan worden gezien als de opvolger van Virtual Reality.

Het verschil tussen Augmented Reality en Virtual Reality is de manier van informatie tonen. Bij Virtual Reality stappen we vanuit de echte wereld in een virtuele wereld, terwijl bij Augmented Reality een virtuele laag wordt geprojecteerd op de echte wereld.

Zien hoe het werkt in de praktijk?

Op 2 (Aalter), 6 (Antwerpen) en 9 juni (Louvain-La-Neuve) organiseert HOYA 4 regionale Hoya Faculty sessies om EyeGenius en de Vision Simulator AR te demonstreren.

Neem voor meer informatie contact op met uw HOYA account manager.