F-Lock: het beveiligen en presenteren van brillen was nog nooit zo mooi geïntegreerd

Het F-Lock systeem van Wecare International BV is een vernieuwend systeem. F-Lock combineert productpresentatie en beveiliging in optima forma. Geen kabels, geen ‘hard tags’ die op hinderlijke plaatsen aan het brilpootje zijn bevestigd, geen diefstalgevoelig verticaal rek, maar een individueel, sierlijk display waarop uw bril wordt gepresenteerd. De ontsluiting is eenvoudig en kan op afstand worden bediend. Het F-Lock systeem is het antwoord voor het beveiligen van brillen in uw winkel.

De F-Lock wordt individueel geplaatst en aangestuurd. Daardoor is het minder diefstal- en storingsgevoelig.

De ‘tag’

Bovendien vindt de basisaansturing plaats met behulp van een ‘tag’. Optioneel kan er een module geplaatst worden waarmee de F-lock op afstand kan worden bediend. De ‘tag’ kan naar de persoonlijke wens worden geprogrammeerd. Er kan worden ingesteld hoe lang de ontgrendeling open staat. Deze ‘tag’ is voorzien van een uniek klantnummer en kan ook per medewerker worden ingesteld.

Het openen en sluiten van de vergrendeling gaat gepaard met een waarschuwingspiep en met een rode en groene LED. Bij een valse ‘tag’ geeft de F-Lock een alarmsignaal af.

Verder is de F-Lock in geval van en calamiteit ook mogelijk om mechanisch te ontgrendelen.

De mechanische en elektronische componenten zijn weggewerkt in een compacte behuizing die wordt weggewerkt in de legplank.

Meer informatie

www.wecare-int.com