ZEISS Eindejaarscampagne 2018

Zoals u van ZEISS gewend bent, staat er een mooie eindejaarscampagne klaar om uw winkel een boost te geven tijdens de wintermaanden. ZEISS gelooft er in dat het aanbod in uw eindejaarscampagne dezelfde hoge kwaliteit moet uitstralen als uw winkel en service het hele jaar door. Het geven van een premium cadeau tijdens de feestmaanden zal meer traffic genereren naar uw winkel.

Dit jaar heeft u de mogelijkheid om tegen een goede inkoopprijs een ZEISS VR OnePLUS virtual reality bril of een ZEISS Terra ED Pocket 8×25 verrekijker cadeau te geven aan uw klant.

U bepaalt zelf hoe u de actie inzet, bijvoorbeeld:

  1. VR OnePLUS cadeau bij aankoop van een bril met alle type ZEISS brillenglazen.
  2. VR OnePLUS cadeau bij enkelvoudige ZEISS brillenglazen en een ZEISS Terra 8×25 cadeau bij ZEISS multifocaal Individual en Superb.
  3. Alleen een ZEISS Terra 8×25 cadeau bij ZEISS multifocaal Individual en Superb.

Wanneer u deelneemt aan de actie genereert u traffic van zowel bestaande als nieuwe klanten door maximale exposure te creëren met diverse uitingen. ZEISS reikt u diverse promotiematerialen aan om uw zichtbaarheid te maximaliseren.

De actieperiode loopt van 1 november 2018 tot en met 31 januari 2019. Wilt u meer weten of alvast inschrijven? Dit kan tot 8 september! Klik dan HIER!

Meer informatie

zeiss.com