YELLOWS PLUS Verfijnde schoonheid van stijl


In de geschiedenis van YELLOWS PLUS zijn talrijke verschillende brilmodellen geproduceerd. Voor comfort en funtionaliteit zijn de modellen bestudeerd en aangepast door de jaren heen. Wat geërfd en overgebleven is wat wij YELLOWS PLUS beschouwen als de klassieke stijl. De onvermijdelijke vorm moet samen met de fijne verschijning de schoonheid weergeven. Dit is de filosofie van YELLOWS PLUS: een ontwerp dat kan worden doorgegeven aan de volgende generatie.

“Wij zijn van mening dat brillen met een tijdloze uitstraling van nature goed gecombineerd kunnen worden met verschillende outfits voor elke gelegenheid. Uiteraard past het ook bij elke huidtype en huidskleur. Een eenvoudige en klassieke stijl van de brillen is wat wij de dragers willen bieden”. Yellows Plus produceert de monturen in Japan. Designer TOSHIAKI YAMAGISHI kiest voor subtiele vormen en nauwkeurige afwerkingen. 1 mm lijndikte of 1 graad hoek verandering maakt de bril al heel anders op het gezicht. Daarom is het van essentieel belang dat vakbekwame opticiens de productietechniek goed onder de knie hebben om details aan te kunnen passen op het gezicht van de klant. “Het is duidelijk dat één van de grote redenen waarom ons product een hoge reputatie wereldwijd heeft, simpelweg komt door het gevoel van klasse en kwaliteit. De goedkeuring van ongekende materialen en technieken is niet altijd gemakkelijk voor ons. De producten zijn gebaseerd op klassieke stijlen, maar dankzij de ijverige ambachtslieden in het productiecentrum in Fukui voldoet het product aan de kwaliteitscontroles en hoge normen”.

Designer TOSHIAKI YAMAGISHI
TOSHIAKI YAMAGISHI is geboren in Fukui, Japan in 1969. Toen hij werkte als vertegenwoordiger in het familiebedrijf maakte hij een deal met kledingwinkels voor het ontwerpen van brillen. In 2001 lanceerde hij YELLOWS PLUS. Het merk startte als ‘de collectie voor de Japanners van de Japanners’. Door zijn schoonheid, hoge kwaliteit en comfort is het op dit moment 1 van de populairste Japanse merk van de wereld.

Meer informatie:

Eyewearstudio
info@eyewearstudio.nl