Wolfin Eyewear zit niet stil!

Wolfin Eyewear zit niet stil! De verkoop van de tweede collectie LIVE loopt als een trein bij het groeiend aantal van zelfstandige opticiens die 100% achter dit Belgische merk staan. Samen bereiken ze nog meer vrouwen met hun sterke boodschap.

Om deze boodschap voor en door sterke vrouwen zoveel mogelijk te ondersteunen, biedt Wolfin zijn verdelers steeds een ruim gamma van etalage- en beeldmateriaal aan, leent het merk de volledige collectie uit om als speciale highlight in de winkel geplaatst te kunnen worden en komt daarnaast steeds verrassend uit de hoek met verschillende consumentenacties.

Instagram kan uiteraard niet ontbreken in dit verhaal. Vrouwen zoals de make-up artieste Liene Meneve, Lief voor mijn lijf auteur Sabine Peeters, Evelien Van Hamme uit de serie Dertigers en model/presentatrice Tiany Kiriloff dragen dan ook met veel plezier deze power vrouwen (zonne)brillen!

Daarnaast zijn ook vele journalisten laaiend enthousiast over de tweede collectie van Wolfin. Wolfin Eyewear verscheen al in Nina, Weekend Knack (Mode Dit is Belgisch editie), Marie Claire, Steps, Flair, Libelle, … Ook Feeling en haar Waalse zusje Gael konden niet wachten om met Wolfin aan de slag te gaan en kozen ervoor om een volledige pagina aan het model Lucille te wijden!

Zin om ook verdeler te worden van dit sterke Belgische merk met een boodschap? Maak dan snel uw afspraak met Sandra via welvaert.sandra@technop.be of via 0497 42 36 64 en ontvang een leuk Wolfin welkomstpakket!

www.wolfin-eyewear.be