Wolfin Eyewear – Lente actie

Met Technops eigen collectie, Wolfin Eyewear zijn ze heel actief in de media. Ze willen dat de doorverkoop bij de opticien goed zit en daarom spreken ze via social media en andere kanalen rechtstreeks de eindconsument aan. Technop merkt ook dat het helpt want de opticiens die met Wolfin startten, bestelden al heel wat stuks bij.

Het nieuwe Belgische brillenmerk Wolfin Eyewear inspireert zich niet alleen op sterke vrouwen, het wil ook andere vrouwen inspireren om hun unieke veerkracht te gebruiken, de sprong te wagen en hun eigen pad te volgen. En daarin verschilt de collectie nu net van wat er al op de markt is.

Wolfin Eyewear is een ode aan vrouwen. De campagne werd opgebouwd rond zes vriendinnen van de ontwerpster, die de boodschap kracht bijzetten. Ze gingen, net als Inge, elk hun eigen weg. Op de Instagram pagina wordt die boodschap extra kracht bijgezet. En vrouwen zijn maar wat blij met die nieuwe frisse wind. Getuige de vele positieve reacties: ‘Wat een toffe collectie’, ‘Wat leuk, fan van ze allemaal’, ‘Love them all!’, ‘Allemaal super mooi maar Janine for the win’, ‘1 voor 1 super mooie brillen!’, ‘Wat een tof merk is dit’, ‘Ik kende het merk niet! Mooie collectie!’.

Via Instagram werken ze ook samen met influencers die in het verhaal passen, o.a. Ellen van Kokerellen (25K volgers), Healthyhabits.celien (+69K volgers), Sabine Peeters (Lief voor mijn lijf) (+12K volgers), Dorien Camps (Bossy) (+11K), Lynn Mikolajczak (+11K volgers). Ook in de pers krijgen ze de aandacht van o.a. Knack Weekend, Le Vif weekend, Nina, enzovoorts.

Nog niet helemaal overtuigd? Om u te helpen met de verkoop, doen ze ook regelmatig een actie. Voor de lente is dat de actie met een leuk notitieboekje. Tot eind april 2021 krijgt de consument per aangekochte bril of zonnebril van Wolfin Eyewear een gratis zelfontworpen notitieboekje mee.

Wilt u deze collectie verder ontdekken en the magic of new beginnings ervaren? Neem dan zeker contact op met vertegenwoordigster Elisabeth Joos voor een afspraak via joos.elisabeth@technop.be of via 0484/87 85 60.