Wolfin Eyewear – Klaar voor de zomer!

Het Belgische brillenmerk Wolfin Eyewear inspireert zich niet alleen op sterke vrouwen, het wil ook andere vrouwen inspireren om hun unieke veerkracht te gebruiken, de sprong te wagen en hun eigen pad te volgen. Natuurlijk maakt dit verhaal wel wat los bij de eindconsumenten. De hoge interactierate op sociale media toont dat Wolfin Eyewear een verschil maakt en echt iets teweeg brengt bij vrouwen.

Het mooie weer heeft ons de laatste dagen al volop verwend en met de zonnebrillen van Wolfin blijven de ogen van elke vrouw stijlvol beschermd. Elk montuur, zowel de modellen in acetaat, stainless steel of een combinatiemodel, zijn voorzien van kwaliteitszonneglazen. Wat een goede bescherming biedt tegen de schittering van de zon.

Om de hopelijk zonnige zomer in schoonheid af te sluiten kijkt Wolfin er alvast naar uit om jullie te ontvangen op hét festival voor muziek van de jaren 80, namelijk het W-Festival! Op het Klein Strand van Oostende zal er een gezellige Wolfin-Illy koffiebar zijn om het publiek kennis te laten maken met de collectie en het verhaal achter het merk.

Ook benieuwd naar het verhaal achter Wolfin Eyewear? Surf dan zeker naar www.wolfin-eyewear.be en laat je onderdompelen. Wilt u het volledige plaatje zien? Maak dan zeker een afspraak met de vertegenwoordigster Elisabeth Joos via 0484/87 85 60 of via joos.elisabeth@technop.be.