“We zijn geen harde concurrent voor de zelfstandige optieker”

‘Hans Anders’, klonk uit de autoradio. En op de achterbank hoorde ik drie kinderstemmetjes feilloos meeroepen ‘ja, het kan anders’. Hét bewijs van een perfecte marketingslogan die echt iedereen
kent. Maar hoe anders is Hans anders eigenlijk nog? En wat kan er dan precies anders? Julliette Rook is International Sales Director voor Hans Anders. Ze ontvangt ons op de Belgische hoofdzetel in Hasselt.

Julliette Rook werkt sinds 1 februari voor Hans Anders als International Sales Director, waarbij ze verantwoordelijk is voor de verkoop van de hele groep in Nederland, België en Zweden. Sinds Hans Anders de keten eyes+more heeft overgenomen, zijn ze in Duitsland nu ook aan de slag. Rook werkte jaren geleden bij Hunkemöller al samen met CEO Bart van den Nieuwenhof. “Samen hebben we daar fantastische salesprojecten gedaan. Intussen waren we onze eigen weg gegaan. Ik zat net op een punt dat ik mijn carrière aan het heroriënteren was, toen Bart me belde met het aanbod voor deze job. Ik heb rechten gestudeerd, maar heb passie voor de retailsector. Op mijn vijftiende stond ik al in een winkel te verkopen. Ik was dan ook snel overtuigd”.

De rest van het artikel kunt u verder lezen in ons Eyeline magazine: