Voor en door skaters: Oakley Latch

Nooit meer je zonnebril op de grond laten vallen of verliezen dankzij de Oakley Latch. Ontworpen door skaters vóór skaters.

Oakley Latch is het resultaat van een samenwerking tussen creatieve breinen. Skate icoon Eric Koston, beroemde fotograaf Atiba Jefferson en de twee jonge sporttalenten Sean Malto en Curren Caples kwamen samen bijeen met het Oakley Design Team om een stijlvolle maar tegelijkertijd ook comfortabele zonnebril te ontwerpen.

Hun persoonlijke ervaringen en verhalen, die bijgedragen hebben aan het grote succes dat zij in de skate wereld hebben, leidden tot het ontwerp van de unieke Oakley Latch. Dit team van talentvolle mensen legden de focus op het combineren van ‘old-school fashion’ met moderne functionaliteit. Nadat de zon ondergaat, hebben de skaters een plek nodig om hun zonnebrillen veilig op te bergen.

De baanbrekende Oakley Latch biedt hiervoor de oplossing. Door de clip-on technologie, behoort het kwijtraken van je zonnebril tot het verleden! Deze technologie garandeert dat de zonnebril op zijn plek blijft wanneer deze wordt vastgemaakt aan je shirt of aan een open zak. Zelfs bij een 360° Flip op de half pipe, blijft de zonnebril op zijn plek zitten! Maar natuurlijk is de Latch is niet alleen geschikt voor skaters maar ook voor een ieder met een actieve levensstijl.

Amerikaans professioneel skateboarder en tv-ster Ryan Sheckler is ook al overtuigd. De Latch is hèt antwoord op het eeuwenoude probleem van het kwijtraken en beschadigen van je zonnebril. Een combinatie van revolutionaire technologie en stijl, die perfect aansluit bij de visie van Oakley: “Alles kan en zal beter worden gemaakt.” De Oakley Latch is letterlijk een blijvertje!

www.luxottica.com