Voel de polsslag met de iconische Titan Minimal Art Pulse


Altijd in beweging, altijd mee met de tijd, maar toch op hun eigen manier: sinds 1999 tonen dragers van de randloze en iconische Titan Minimal Art van Silhouette hun eigen persoonlijkheid. Er zijn al tien miljoen TMA brillen verkocht. Hét moment bij uitstek om de collectie uit te breiden!

Paula Goldstein, oprichtster van het onlineplatform Purple (purple.fr) en van de website Voyage d’Etudes (voyagedetudes.com), zet haar persoonlijkheid en levensstijl in de verf met de nieuwe Titan Minimal Art PULSE. Ze is het heden altijd een stapje voor, “Om de trends, stemmingen en ontwikkelingen van de toekomst te voelen en hen naar het hier en nu te trekken”. Maar hoe doet ze dat? “Door voortdurend te reizen en onderweg te zijn. En door open te staan voor het leven. De oorsprong van creativiteit? Contact leggen met andere inspirerende mensen”.


Paula is dolenthousiast over haar Titan Minimal Art Pulse. “Vandaag ben ik bezig met styling, morgen werk ik aan mijn website en de dag erna aan mijn boek, ‘Ultimate Scrapbook of America’. Daarvoor werk ik samen met Katy Perry en Paul Simon. Ik vlieg naar San Francisco, daarna naar Tokio, terug naar Londen en van daar naar Argentinië en Los Angeles. Een doorsnee dag? Die ken ik niet, alles is voortdurend in beweging. Dankzij mijn bril kan ik open van geest zijn en snel reageren. Hij is zo licht, benadrukt mijn persoonlijkheid en is perfect te combineren met andere, leuke accessoires.”

Titan Minimal Art Pulse facts & figures:

  • Twaalf kleuren met opvallende en frisse kleuraccenten
  • Twaalf verschillende glasvormen, waarvan vier zeer uitgesproken (cat-eye look)
  • Met zijn 1.8 gr de lichtste bril ter wereld
  • Adviesverkoopprijs: 319 euro

www.silhouette-international.com

“Quote Paula Goldstein”
“Vandaag de dag is authenticiteit de sleutel tot alles. Er komen elke dag zoveel invloeden op ons af dat het essentieel is om trouw te blijven aan jezelf.”