Vista Bonita; Displays will never be the same

Het is ondertussen een bekend verhaal. Bonita zocht een leuke leesbril. Kleurrijk en opvallend, maar niet te tuttig. Een model waar je door kijkt en alles dan net wat zonniger lijkt. Toen ze dit nergens kon vinden, ging ze vol enthousiasme aan de slag met het creëren van haar eigen leesbrillenmerk: Vista Bonita! Al snel bleek dat ze niet als enige op zoek was naar een frisse bries.

Na het succes van de eerste collectie, zat ze tevreden op het strand. Eindelijk had ze die leuke leesbril en in het proces nog een goed doel ondersteund ook. Alles was weer tranquilo. Diep in haar boek verzonken, verloor ze de tijd uit het oog, tot de koude zeewind haar met een rilling terug op aarde bracht. De zon was al aan het dalen. Brrr, over een paar weken zit ik bij de open haard te lezen. Met de lantaarns om haar heen ontbrandde ook een vuur in Bonita. Het model dat ze droeg was misschien wel wat zonnig voor de donkere dagen… en met de feestdagen in aantocht wilde ze eigenlijk weer iets bijdragen. Het bleek dat ze nog lang niet klaar was.

Een paar weken later liep ze onverwachts binnen bij de eerste retailers die haar zomercollectie hadden verkocht. Hun verbazing ging snel over in verwondering, toen ze het display onder Bonita’s arm zagen, vol nieuwe modellen en kleuren. Met aanstekelijk enthousiasme stak ze van wal, over de nieuwe collectie, maar vooral over het innovatieve displaymodel. Nieuw seizoen? Trek simpelweg de magneetvisual eraf en vervang deze met de nieuwe. Vista Bonita draait om plezier, niet om gedoe.

Even later stond ze weer buiten, zonder display natuurlijk. Met een volle achterbak op weg naar de volgende winkel, waande ze zich even een kerstman die nog snel alle huizen langs moest om de feestvreugde te verspreiden.

Vista Bonita – Reading will never be the same.

Meer informatie

www.thereadingcompany.nl