Vision Company staat aan uw zijde

Vanuit Vision Company; Wij hopen van harte dat alles goed gaat met u en met al wie u dierbaar is. Hoe extreem deze periode ook is, we hopen dat het voor u ook iets positief mag betekenen. Al was het maar die extra rust, waarnaar u reeds lang op zoek was. Of de geestige momenten met uw kroost, die er voordien wat bij inschoten. Misschien blijft er vandaag niet veel meer over van uw veel te lange “to-do huis- en tuinlijst”? Wij kijken er alvast naar uit om u terug in “het écht” te kunnen ontmoeten.

We zijn het zeker met elkaar eens over het volgende: bij de pakken blijven zitten, daar zijn we geen van beiden goed in. Het is niet dat we deze crisis zouden minimaliseren, integendeel. Dat we de ernst van de situatie aan ons voorbij zou gaan? Onmogelijk!

Vanuit ons huis kiezen wij er echter bewust voor om deze uitdaging samen met u te zien als een moment van reflectie en inspiratie.

Als zelfstandige deed u reeds het nodige papierwerk om steun aan te vragen bij de overheid. Niet makkelijk, maar knap! Als ondernemer bedacht u zeker al hoe u één en ander anders zal gaan doen, na de quarantaine, in een nieuwe realiteit. Bewonderenswaardig! Als gepassioneerd professional staat u te trappelen om weer aan de slag te gaan in uw zaak. Moedig en vastberaden! Als mens heeft u misschien gewoon de tijd genomen voor uzelf, om het even wat trager te doen, en wat minder te “moeten”. Inspirerend!

Het is hier niet anders. We popelen! Ideeën om van uw “herstart” een succes te maken, zijn uitgewerkt en liggen nu reeds klaar voor u. Want eerlijk, uw klant is uw en onze held in die nieuwe realiteit. Een “heldenvoordeel”* is zeker op zijn plaats.

Ondertussen overbruggen we deze periode samen met u en onze partners. Wij staan aan uw zijde. Letterlijk, “we have your back”.

optoVision – Actief.

Leven alle voorschriften secuur na en stellen daardoor de productie en hun team veilig. Nu, en na de quarantaine.

MONOQOOL – Actief.

Allan, Bettina en hun team helpen u en uw klant heel snel verder, afwisselend vanuit hun huis of vanop kantoor.

TAVAT – Actief.

Roberta en team, vanuit het zwaar getroffen Italië, 100% actief voor u en uw klant.

MUNIC – Actief.

Ari, Marcuss en hun dynamische team vanuit Munchen, hands on, laat maar komen.