Vision Company organiseert een succesvolle workshop te Gent

Zoveel is duidelijk, degenen die er niet bij waren hebben zeker iets gemist. Slechts 20 gegadigden konden deelnemen aan deze workshop rond 3D refractie met de i’Syncro en de Vision Excellence Tower 3.0.

Peter en Ann van Vision Company ontvingen samen met hun Duitse partner optoVision enthousiaste en gemotiveerde vakmensen.

Er werd in 2 groepen gewerkt waar vooral de workshop met de i’Syncro tot de verbeelding sprak en vele deelnemers kon enthousiasmeren. De 3D refractie met i’Syncro brengt het oogonderzoek zoals we het vandaag kennen op een nieuw niveau. Een volwaardig oogonderzoek als een belevenis op zich. En is dit nu niet net waar het in onze huidige maatschappij allemaal om draait? Mensen een ervaring mee te geven die zeer vernieuwend is, interactief en uitgevoerd wordt met devices die we allemaal kennen, televisie, iPad … Winkels die de i’Syncro aankochten kenden een significante groei.

In de andere werkgroep werd er ondertussen ijverig gewerkt met de VET Vision Excellence Tower 3.0. De voordelen van deze meetzuil zijn voor de hand liggend. De opticien neemt de foto die als basis dient voor de meting zonder hulpstuk en in one go, de klant blijft in vooraanzicht voor de meetzuil staan. De foto’s zijn van extreem hoge kwaliteit. De werking van de zuil uiterst accuraat en gebruiksvriendelijk. Koppeling met bestelprogramma van uw leverancier is mogelijk alsook de koppeling naar de meeste optische programma’s.

Vision Company biedt deze instrumenten aan omdat ze een duidelijke verkoop ondersteunende functie hebben. Voor hen is het belangrijk om van uw verkoop een dynamische gebeurtenis te maken waar u zelf de vruchten van kan plukken.

www.vision-company.be