Vision Company & Munic Eyewear melden met fierheid een samenwerking voor de Belgische markt.

Kent u Munic Eyewear al?

Munic Eyewear is een montuurfabrikant gevestigd in Duitsland. Het bedrijf is opgericht in 1991 door zowel designer als CEO Marcus Riess. Marcus Riess, zoon van een bijzonder gerespecteerd optieker in München, heeft een aangeboren passie voor eyewear en perfect design. Dankzij zijn ervaring begrijpt hij als geen ander wat het onderscheid maakt tussen een goede bril en een perfecte bril. Aan Marcus’s rechter hand vinden we Ari terug, zijn vrouw, steun en toeverlaat zowel professioneel als relationeel. Zij is een passionele organisator en onderneemster en staat garant voor unieke en – ondanks de grootte van het bedrijf – persoonlijke service.

In tijden van minderwaardige massa productie verlangen mensen opnieuw naar producten met een ‘handmade feel’ die geproduceerd zijn met uitmuntende zorg. Bij Munic worden de basic waarden gedefinieerd door eenvoudige lijnen, harmonieuze kleuren en stijl.

Door aan elk detail in het proces bijzonder veel aandacht te besteden, zijn de monturen fashionable en authentiek.

Kortom, brillen voor mensen met stijl die beslissingen nemen op basis van hun goede smaak. Een milieubewust concept, in de beste kwaliteit dat uw klant een langdurig genoegen biedt. Alle monturen zijn handmade in Duitsland, Oostenrijk en Japan.

‘Frame your personality’

Voor Munic Eyewear betekent ‘frame your personality’ meer dan enkel een slogan. Het vertegenwoordigt het standaard idee voor innovatief design, high-quality materialen en harmonieuze vormen. Dit zorgt ervoor dat de brillen zowel modern als tijdloos zijn. Het zijn stuk voor stuk monturen die personaliteit benadrukken zonder overheersend te zijn.

Bekroningen

De filosofie die Munic Eyewear nastreeft met de daar aangebonden doelstellingen werpen duidelijk zijn vruchten af! Zowel in 2017 als 2018 werd het bedrijf bekroond door de German brand- en designawards!

Waarom kiest Vision Company voor Munic Eyewear en waarom u kiest voor Munic Eyewear?

Munic Eyewear streeft naar draagbaarheid voor iedereen!

Vindt uw klant net dit montuur fantastisch maar houdt hij niet van neuspadjes? Geen probleem, met de TWIN-EVOLUTION reeks kiezen we dan toch gewoon voor vaste neusjes!
Of vindt uw klant dat ene montuur echt dé montuur maar houdt hij net iets meer van titanium dan van acetaat? Ook hier geen probleem, met de TWIN-STYLE reeks wordt het montuur besteld, gewoon in titanium! Zelfde vorm, zelfde maat, geheel ander gevoel.

Een gemakkelijke verkoop voor jou, daar streeft Vision Company naar!

Nog een clipje erbij en jouw klant is helemaal vertrokken.
Uiteraard zijn er ook heel wat hippe zonnebrillen terug te vinden in de collectie. Voor de zonnebrillen werkt Munic samen met het Italiaanse Barberini, zoals u weet, pure kwaliteit. De zonneglazen zijn verkrijgbaar in zowel dégradé gepolariseerd als verkleurend gepolariseerd.

Vision Company is overtuigd, u ook?

Meer informatie

www.vision-company.be