Vision Company lanceert nieuwe generatie progressieve glazen

Vision Company kiest er bewust voor om in 2021 samen met hun partner optoVision een stap vooruit te zetten.  Een stap die staat voor nieuwe ontwikkelingen, nieuwe tools, nieuwe producten en een spiksplinternieuwe cataloog. Een lange weg, maar het resultaat mag er zijn, zo besluiten ze uit de positieve feedback die ze van u krijgen.

Nieuwe technologie 4.0, een nieuwe maatstaf op gebied van precisie. De productie van optoVision in Langen, nabij Frankfurt is één van de modernste productiesites. De keuze om op grote schaal te blijven investeren in know-how en R&D, maakt dat optoVision vandaag opnieuw een belangrijke stap voorwaarts zet inzake de ontwikkeling van unifocale en progressieve glazen, waarbij het kijkcomfort van uw klant ongekende hoogtes bereikt. Een nieuwe maatstaf werd bereikt.

Ontdek de eigenschappen hier:

www.vision-company.be

De Productcataloog 2021 is een pareltje geworden. Een mooie winstmarge voor u, ongeacht het budget van uw klant. Een zeer groot en sterk gamma in het premium, top, middel en basis segment. Het O’Clever gamma met heel interessante prijzen, en het Second Pair, zo goed als onbeperkt combineerbaar, cumuleerbaar met de acties van Vision Company en dit gedurende 365 dagen.

Herken uzelf in het zelfstandig ondernemerschap dat u met Vision Company verbindt. Stap vandaag mee in hun succesverhaal. Zij gaan voor u en uw klant aan de slag.

Meer info?

09/232 37 20

info@vision-company.be
www.vision-company.be