Verfijnde, moderne stijl bij Tod’s Eyewear Lente/Zomer collectie


Tod’s Eyewear Lente/Zomer 2016 collectie valt op door haar verfijnde, moderne stijl: de nieuwe zonnebrillen en optische monturen zijn een geslaagde combinatie van tijdloze inspiratie en perfect vakmanschap, opnieuw geïnterpreteerd in een hedendaagse stijl.

De nieuwe modellen hebben een sterke, Italiaanse identiteit en worden gekenmerkt door typische motieven van het merk dat synoniem staat voor traditie en uitmuntendheid.

Het vrouwenmontuur TO0168 (210€) heeft een ongewoon silhouet. De acetaat voorkant heeft vernieuwende, driedimensionale lijnen die contrasteren met de lineaire, metalen slapen. De TO0170 (242€) heeft een afgeronde, lichte ‘cat eye’- achtige vorm, benadrukt door een futuristisch design. Het bovenste deel van de voorkant valt op door een golvende, acetaat structuur die wordt benadrukt door een elegante, metalen insert die de golvende lijnen aftekent. De uiteinden van de voorkant hebben kleine, zichtbare vijzen die zorgen voor een minimalistische, chique look.

De nieuwe TO0173 (242€) acetaatmontuur, die verfijnd is en tijdloos, heeft een brede, geometrische vlindervorm. De slapen worden verrijkt door het contrast tussen het acetaat en een discrete, leren insert met een elegant plaatje met het logo. Met zijn perfect harmonisch welvende lijnen belichaamt de nieuwe TO0174 (210€) acetaatmontuur de elegante stijl van Tod’s met verfijnde kenmerken zoals het discrete, zeshoekige metalen detail dat de slapen versiert en zorgt voor een speelse mix van kleuren.

De iconische, afgeronde vorm van het acetaatmodel TO0179 (193€) wordt gekenmerkt door een exclusieve vintage-stijl, een ondoorzichtige, sleutelvormige brug die contrasteert met de slapen die zijn versierd met moderne, metalen inserts die oude en hedendaagse stijlen combineren. De afgeronde, mannelijke acetaat en metaal montuur TO0181 (242€) herinterpreteert klassieke verhoudingen en volumes met een metalen clip-on die zorgt voor een elegante dubbele brug aan de voorkant en een zeer verfijnd effect als resultaat heeft. De slapen van de mannelijke, gedrongen TO0182 (263€) acetaat montuur zijn verfraaid met de contrasterende kleuren van het iconische Scooby-Doo motief van het merk.

Optische monturen

Net zoals de collectie zonnebrillen vallen de nieuwe optische monturen op door hun aandacht voor detail. De voorkant van het vrouwelijke TO5141 (299€) acetaat model is versierd met speelse, geometrische lijnen die contrasteren met de lineaire, metalen slapen.

De nieuwe TO5144 (229€) is licht afgerond met een verfijnde look, benadrukt door de elegante zeshoekige metalen insert op de slapen. Net zoals bij de zonnebril TO0174 (210€) wordt de minimalistische montuur versierd door een detail in juweel.

De TO5145 (229€) is modern, elegant en zeer vrouwelijk. Vernieuwende volumes en geometrische kenmerken komen sterker aan bod door contrasterende kleuren en scherpe hoeken die zorgen voor een uniek resultaat.

Voor meer informatie: www.marcolin.com